Body Science 3-pH-CM Pulver

Nu även med Cola-smak!! Body Science 3-pH-CM är ett kosttillskott med trippelbuffrat kreatin. Passar bra till träning som styrketräning, fotboll eller ishockey.
159:-
Välj Val:
+
I webblager – skickas måndag 08/3 Ej i lager
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
Från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14:00 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
  • Beskrivning
  • Innehåll

Beskrivning

Body Science 3-PH-CM (buffrat alkaliskt kreatin)

Nu finns Body Science 3-PH-CM (pulver) även med god cola-smak!!

Vad är Body Science 3-PH-CM?

Body Science 3-PH-CM är en vidareutveckling av kreatinmonohydrat i samarbete med en kemist från läkemedelsbranschen. Body Science 3-PH-CM är ett kosttillskott som innehåller ett unikt trippelbuffrat alkaliskt kreatin. Tanken bakom ett buffrat ämne är att lättare kunna återställa pH-balansen.

Med Body Science 3-PH-CM behövs ingen laddningsfas. 5 gram om dagen räcker för att hålla kroppens nivåer med kreatin på topp.

Body Science 3-PH-CM

Kreatin är ett helt naturligt förekommande ämne i kroppen. Kreatin omvandlas till ATP som är den typ av energi som musklerna i huvudsak använder vid explosiva och kortvariga aktiviteter som exempelvis styrketräning, kastgrenar, sprintlopp, ishockey med flera.

Bland alla prestationshöjande kosttillskott är kreatin ett av det mest studerade och välanvända på marknaden.

Fördelar med Body Science 3-PH-CM kreatin:

  • För vuxna som utför högintensiv träning bidrar kreatin i dagsdos om 3 gram till ökad fysisk prestationsförmåga under kortvariga, högintensiva och återkommande träningspass.
  • Trippelbuffrat alkaliskt kreatin.
  • Kräver ingen uppladdningsfas.


Body Science 3-PH-CM är ett kosttillskott som passar alla typer av styrkeidrottare. Body Science 3-PH-CM ökar din fysiska prestationsförmåga vid kortvarig, upprepad och högintensiv träning/fysisk aktivitet.

 

Doseringsanvisning för pulver:
På träningsdagar, tag en servering 30 minuter innan eller direkt efter träning. På träningsfria dagar, tag en servering direkt på morgonen. Laddningsfas är ej nödvändig för denna produkt. För bästa resultat, drick minst 2 liter vatten dagligen.

Smak för pulver:
Naturell, Cola.

Nettovikt:
500 gram (100 serveringar)

Produkt- och tillverkningsinformation:
Den här produkten tillverkas i Sverige enligt HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser.

Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhålla en tillgodocheck.

Doping-free ( approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Artnr: SKU1727311
Tillverkare: Body Science
EAN: 7340130601245

Innehåll

Body Science 3-PH-CM Pulver Cola

Kosttillskott.
Nettovikt: 500 gram (78 serveringar).
Portionsstorlek: 1 ½  skopor (6,4 gram).

Doseringsanvisning: Blanda en servering i vatten eller annan dryck och inta dagligen. På träningsdagar, tag en servering 30 minuter innan eller direkt efter träning. På träningsfria dagar, tag en servering direkt på morgonen. Laddningsfas är ej nödvändigför denna produkt. För bästa resultat, drick minst 2 liter vatten dagligen.

Ingredienser: kreatinmonohydrat, trikreatinmalat, surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumvätekarbonat), mineraler (kaliumcitrat, kaliummalat), arom, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K), färgämne (sockerkulör). Innehåller en fenylalaninkälla.

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Förvaringsanvisning: Förvaras i originalförpackning i rumstemperatur.

Produkt- och tillverkningsinformation:
Den här produkten tillverkas i Sverige enligt HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser.

Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhålla en tillgodocheck.

Doping-free ( approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Läs mer
Ett av de bästa på marknaden, utan tvekan. Perfekt för nybörjare som tkr att kreatin är äckligt (smaklöst). Den här smakar calippo cola. Så det är dessutom en riktig fröjd att dricka!
Levererar effekt och räcker länge! Skönt att slippa uppladdningsfas också.
Jag svarar bra på kreatin och denna gör det den ska. Smaken är god (coca-cola/citronsyra). Ofta blandar jag vanligt smaklöst kreatin med protein men denna är perfekt de tillfällen du enbart dricker kreatin och vill ha nåt gott.
Funkar fint colan smakar bra
Ubderbart goood :D tillsammans med riktigtkallt vatten (Y)
Se fler recensioner
3-pH-CM Pulver
159.00
Ny kund?