Body Science Pure Creatine

Storlek: 500 gram
Body Science Pure Creatine är ett kosttillskott som innehåller den patenterade kreatinråvaran CreaPure® – världens renaste kreatin.
149:-
Storlek: 500 gram
+
Beställningar före 14:00 skickas samma vardag Ej i lager
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
Från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14:00 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
  • Beskrivning

Beskrivning

Body Science Pure Creatine

Body Science Pure Creatine är ett kosttillskott som innehåller den patenterade kreatinråvaran CreaPure® – världens renaste kreatin.

Body Science Pure Creatine är ett kosttillskott som innehåller det högkvalitativa kreatinmonohydratet CreaPure® – tillverkad av det tyska företaget AlzChem som är världsledande på kreatin. Deras unika och patenterade process garanterar absolut högsta kvalitet och säkerhet, och med en renlighetsgrad på hela 99,95 % är CreaPure® världens renaste kreatinråvara. Den höga kvaliteten gör att Body Science CreaPure® löser sig lätt i vatten och annan dryck.

Varje portion av Body Science CreaPure® innehåller över 3 gram kreatin, vilket ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning. 

Body Science Pure Creatine:

  • Innehåller världens renaste kreatinråvara. 
  • innehåller över 3 gram kreatin per portion, vilket ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Dosering:
Blanda 1 skopa (5 gram) i vatten eller annan dryck, och drick dagligen.

Smak:
Naturell.

Nettovikt:
500 gram (100 dagsdoser).

Produkt- och tillverkningsinformation:
Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhåller en tillgodocheck.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Artnr: SKU16802
Tillverkare: Body Science
EAN: 7340130609012
Storlek: 0,5kg
Smak: Neutral
Läs mer
Högkvalitativ produkt. Jag märkte redan efter en vecka att jag kunde prestera bättre och att musklerna blev synligt fylligare från vattenansamlingen. Tyvärr fick jag en bieffekt, som vad jag förstår, inte är vetenskapligt bevisad. Efter två till tre veckor fick jag ont i mina armbågar. Jag trodde först att mina leder/senor inte klarade av den extra belastning som ökade under veckorna, eller att jag hade druckit för lite vatten. Men efter tre till fyra veckor fick jag problem med mitt vänstra knä och kort efter även mitt högra. Det är viktigt att påpeka att jag knappt tränade ben under denna tid mer än aerobisk träning som jag är van vid och aldrig haft problem tidigare. Nu, en vecka efter att jag slutat helt med kreatin, börjar värken gå över i samtliga leder. Smärtan i sig kändes som att leden svullnade upp invändigt, med ett konstant tryck och tillfällig huggande smärta vid rörelse. Det kändes främst när leden var kall och smärtan avtog ju mer uppvärmd den blev. Märker du av dessa symptom i fler än två leder, skulle jag testa att dricka mer vatten och skippa isolationsövningar för att utesluta orsaker. Jag har försökt att hitta vetenskapliga belägg för symptomens koppling till kreatin, men utan resultat. Det finns dock väldigt liknande berättelser från forum.
Pure Creatine
149.00
Ny kund?