XLNT Sports Focus

Storlek: 100 kapslar
Levererar knivskarp fokus, mental klarhet och snabb och långvarig energi redan vid första dos.
129:-
Storlek: 100 kapslar
+
I lager Lagerstatus
Prisgaranti
Alltid det billigaste
Fri frakt
Från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före kl 14.00
skickas samma vardag
Fri retur
Förbetald returetikett
  • Beskrivning
  • Innehåll

Beskrivning

XLNT Sports Focus

XLNT Sports Focus är framtaget för att ge knivskarpt fokus och mental klarhet helt utan distraktion. Kombinationen av koffein tillsammans med l-teanin ser till att du har energi hela dagen och kan prestera på topp.

  • Ger snabb och långvarig energi redan vid första dos.
  • Innehåller naturligt koffein från guarana, vilket bidrar till att upprätthålla minnet och uppmärksamhet. Guarana främjar även kognitiv funktion och psykiskt välbefinnande.
    Koffein bidrar till ökad vakenhet och koncentration. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av minst 75 mg koffein.
  • Innehåller grönt te, vilket främjar kroppens fettförbränning som i sin tur främjar viktkontroll.

För knivskarp fokus

XLNT Sports Focus är ett kosttillskott som kan användas dagligen för att öka din mentala energi och prestation. Varje dosering innehåller l-teanin och koffein i ett unikt 2:1-förhållande som levererar knivskarp fokus utan obehag. Redan vid första dosering kommer du känna hur kroppen fylls av mental energi som stärker ditt fokus och din prestationsförmåga. Så oavsett om du behöver piggna till inför tunga studier, behöver mer energi under tuffa träningspass eller helt enkelt behöver fokusera extra mycket under långa arbetsdagar så kan XLNT Sports Focus ge dig den där extra energin som behövs för att kunna prestera på topp.

Användning:
Intag 2 kapslar per dag.


OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Artnr: SKU22587
Tillverkare: XLNT Sports
EAN: 7340130606301

Innehåll

XLNT Sports Focus

Kosttillskott.
Antal: 100 kapslar (50 portioner).
Doseringsstorlek: 2 kapslar.

Användning: Intag 2 kapslar per dag.

Ingredienser: l-teanin, koffein, guaranaextrakt (Paullinia cupana), grönt teextrakt (Camellia sinensis), klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror), kapselskal (bovint gelatin, färgämne: titandioxid).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Varning: Högt koffeininnehåll! Innehåller 200 mg koffein per rekommenderad dagsdos 2 kapslar. Rekommenderas ej för barn, gravida eller ammande kvinnor.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.

Innehåll per 1 respektive 2 kapslar.
L-teanin  200 mg
400 mg
Koffein  100 mg
 200 mg
Guaranaextrakt  50 mg
 100 mg
Grönt teextrakt
-varav epigallokatekingallat
 20 mg
9 mg
 40 mg
18 mg
 
Läs mer
Kanon!! Lagom mängd koffein! (200 mg som det är i de flesta andra tabletter är för mycket för mig). 100 mg är perfekt och ihop med övriga ingredienser blir jag pigg och energisk! Bra pris dessutom!
Som PWO är det här en av de absolut bästa produkterna jag har testat. Fokuserad och klar i huvudet under hela passet och efteråt upplever jag ingen som helst krasch. Vid andra typer av koffeinprodukter gäspar jag mig igenom sista halvan av passet, men inte med XLNT Sport Focus!
Produkten får 5 stjärnor och en mycket god rekommendation!
15% Rabatt