-
-
Logga in
-
Varukorg
-
Till kassan
- Beskrivning
- Innehåll
Beskrivning
Gör proteinpannkakor snabbt och gott
Nu kan du snabbt och enkelt göra goda proteinpannkakor med Body Science Protein Pancake Mix. Varje sats ger 2 - 3 proteinrika pannkakor med utsökt smak av vanilj alternativt kanelbulle.
- Kan även användas för att göra fiberrika och frasiga proteinvåfflor.
- Innehåller protein från 3 olika källor – äggvita, vassleproteinkoncentrat och mjölkproteinkoncentrat. Protein bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan.
- Innehåller en balanserad blandning av näringsämnen – för en överlägsen smakupplevelse.
- Låg sockerhalt – endast 1,1 gram socker per portion.
- Endast 0,6 gram mättat fett per portion.
Välbalanserad och fantastiskt god proteinpannkaka
För att få till riktigt goda proteinpannkakor krävs råvaror av hög kvalitet och att man hittar rätt balans mellan protein och kolhydrater. En allt för hög proteinhalt ger en trist och tråkig smakupplevelse, men med för lite protein så är det helt enkelt inte en proteinpannkaka. Med Body Science Protein Pancake Mix har vi hittat den perfekta blandningen – 35 % protein och 44 % kolhydrater! Detta ger en välbalanserad proteinrik pannkaka som är både enkel att hantera i stekpannan och har en underbar smak. Trots detta har Body Science Protein Pancake Mix både låg halt av socker (2,2 %) och mättat fett (1 %). Och med sina 4 gram kostfiber räknas Body Science Protein Pancake Mix även som kostfiberkälla.
Lägg till ett ägg för mer proteinrika pannkakor
Vill man berika pannkakorna med extra protein kan man enkelt tillsätta ett ägg i smeten. Ägg är som många vet rikt på protein, men innehåller även fettsyran omega-3 och flera vitaminer och mineraler. Så genom att tillsätta ett ägg i pannkakssmeten ökar man inte bara proteinhalten, utan man ser även till att berika pannkakorna med flera av de essentiella vitaminer och mineraler kroppen behöver för att fungera.
Så gör du istället proteinvåfflor
Givetvis kan man även använda Body Science Protein Pancake Mix till att göra underbart frasiga proteinvåfflor. Byt bara ut stekpannan mot ett våffeljärn och grädda proteinvåfflan tills den har en gyllenbrun färg. Servera gärna med exempelvis den sockerfria och kalorifria jordgubbsirapen från Green Vallet Ranch.
OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
Så gör du proteinpannkakor
Vispa ihop 1,5 dl (50 gram) med 2,5 dl vatten, eller blanda i en shaker och skaka väl, tills du får en jämn smet. Låt blandningen stå i några minuter. Hetta upp lite olja i en stekpanna och häll ned smet efter önskad pannkaksstorlek. Vändstek pannkakorna tills de fått en gyllenbrun färg. Varje sats räcker till 2-3 pannkakor, beroende på storlek.
Godare proteinpannkakor med smarriga tillbehör
Ät dina proteinpannkakor med goda tillbehöver, t.ex. färsk frukt eller bär, smaksatt kvarg, kalorisnålpannkaksirap eller honug och kanel. Du kan också prova en klick Body Science Chocolate & Peanut Butter Swirl - krämigt jordnötssmör blandat med äkta lyxig belgisk choklad. Vi rekommenderar även att du steker dina proteinpannkakor i Body Science Coconut Oil - välj Extra Virgin för en god kokossmak, eller Odorless som är fri från både lukt och smak av kokos.
Artnr: | SKU218071 | |
Tillverkare: | Body Science | |
EAN: | 7340130601252 | |
Innehåll
Body Science Protein Pancake Mix Delicious Vanilla
Proteinpannkaksmix med smak av vanilj. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 1000 gram (20 portioner).
Portionsstorlek: 1,5 dl (50 gram).
Tillagning: Vispa ihop 1,5 dl (50 gram) pulver med 2,5 dl vatten, eller blanda i en shaker och skaka väl, tills du får en jämn smet. Låt blandningen stå i några minuter. Hetta upp lite olja i en stekpanna och häll ned smet efter önskad pannkaksstorlek. Vändstek pannkakorna tills de fått en gyllenbrun färg. Varje sats räcker till 2-3 pannkakor, beroende på storlek.
Ingredienser: vetemjöl, äggvita, vassleproteinkoncentrat (från mjölk), mjölkproteinkoncentrat, emulgeringsmedel (solroslecitin), stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, cellulosagummi), arom, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K). Innehåller en fenylalaninkälla.
Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där soja hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.
Förvaringsanvisning: Förvaras i originalförpackning i rumstemperatur.
Bäst före utgången av: Se stämpel.
Näringsinnehåll per 100 g, per portion 50 g. | ||
Energi | 1487 kJ/354 kcal | 743 kJ/177 kcal |
Fett -varav mättat fett |
3,8 g 1 g |
1,9 g 0,5 g |
Kolhydrater -varav sockerarter |
44 g 2,2 g |
22 g 1,1 g |
Fiber | 4 g | 2 g |
Protein | 34 g | 17 g |
Salt | 0,6 g | 0,3 g |
Näringsinnehåll per 100 g och per portion 50 g med 1 tillsatt ägg (70 g). | ||
Energi | 1911 kJ/455 kcal | 1151 kJ/274 kcal |
Fett -varav mättat fett |
11 g 2,8 g |
8,7 g 2,3 g |
Kolhydrater -varav sockerarter |
44 g 2,2 g |
22 g 1,1 g |
Fiber | 4 g | 2 g |
Protein | 43 g | 26 g |
Salt | 0,6 g | 0,5 g |
Body Science Protein Pancake & Waffle Mix Cinnamon Bun
Pulvermix för proteinpannkakor och proteinvåfflor, med smak av kanelbulle. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 1000 gram (20 portioner).
Portionsstorlek: 1,5 dl (50 gram).
Tillagning pannkakor: Vispa ihop 50 gram (1 dl) pulver med 2,5 dl vatten, eller blanda i en shaker och skaka väl, tills du får en jämn smet. Låt blandningen stå i några minuter. Hetta upp lite olja i en stekpanna och häll ned smet efter önskad pannkaksstorlek. Vändstek pannkakorna tills de fått en gyllenbrun färg. Varje sats räcker till 2-3 pannkakor, beroende på storlek.
Tillagning våfflor: Vispa ihop 75 gram (1,5 dl) med cirka 1,5 dl vatten till en något tjock smet än för pannkakorna. Låt blandningen stå i några minuter innan du gräddar våfflorna i ett våffeljärn. Varje sats räcker till cirka 3 våfflor.
Ingredienser: vetemjöl, äggvita, vassleproteinkoncentrat från mjölk, mjölkproteinkoncentrat, emulgeringsmedel (solroslecitin), stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, cellulosagummi), kanel 1,5 %, aromer, salt, kardemumma, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K). Innehåller en fenylalaninkälla.
Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där soja hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.
Förvaringsanvisning: Förvaras i originalförpackning i rumstemperatur.
Bäst före utgången av: Se stämpel.
Näringsinnehåll per 100 g och per portion 50 g. | ||
Energi | 1478 kJ/352 kcal | 748 kJ/178 kcal |
Fett -varav mättat fett |
3,8 g 1,1 g |
1,9 g 0,6 g |
Kolhydrater -varav sockerarter |
42 g 2,2 g |
21 g 1,1 g |
Fiber | 4,7 g | 2,3 g |
Protein | 35 g | 18 g |
Salt | 1 g | 0,5 g |
