Body Science Wellness Series Betakaroten

Ta en säkrare och effektivare väg mot perfekt solbränna så snabbt som möjligt! Betakaroten ger dig snyggare bränna och skyddar mot riskerna med solning.
Storlek 60 kapslar
99:-
+
I lager – skickas måndag 21/10 Lagerstatus Grönt bock-tecken
Prisgaranti
Alltid det billigaste
Fri frakt
Från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före kl 14.00
skickas samma vardag
Fri retur
Förbetald returetikett
Detaljer
Artnr: SKU2331210
Tillverkare: Body Science Wellness Series
EAN: 7340130611671

Body Science Wellness Series Beta Carotene

Ta en säkrare och effektivare väg mot perfekt solbränna så snabbt som möjligt! Betakaroten ger dig snyggare bränna och skyddar mot riskerna med solning.

  • Bli brun direkt! Höga doser betakaroten färgar din hud något och påskyndar hudens anpassning till solning.
  • Skydda dig från solningens risker! Betakaroten motverkar så kallad fotooxidativ skada, vilket minskar risken att bli bränd.
  • Kroppen omvandlar själv betakaroten till det livsviktiga ämnet A-vitamin i precis lagom dos. Tillräckligt med A-vitamin utan risk för överdosering.

Snabbare, säkrare, bättre solbränna!

Betakaroten är det gyllenbruna pigment som ger vissa grönsaker, framför allt moroten dess vackra färg. Höga doser betakaroten färgar huden lätt gulbrun och snabbar på pigmenteringsprocessen. Det skyddar mot så kallad fotooxidativ skada, en form av oxidativ stress till följd av solexponering som är skadlig och underligger vissa sjukdomsalstrade processer. Kanske är det betakarotenets antioxidativa egenskaper som är mekanismen bakom detta skydd.

Vitamin A-tillskott

Betakaroten är ett provitamin A, vilket betyder att kroppen själv absorberar och konverterar betakaroten till vitamin A i precis lagom dos, utan risk för överdosering. Vitamin A är bland annat involverat i huden, slemhinnorna och immunförsvarets normala funktion.

Betakaroten förekommer naturligt i många frukter och grönsaker, till exempel morot, nypon, papaya, spenat och grönkål. Alla grönsaker är nyttiga och innehåller en naturlig blandning av kraftiga antioxidanter. Men det är näst intill omöjligt att uppnå de doser som krävs för effekten på hudton och solbränna med bara vanlig mat.

Kosttillskott.
Antal: 60 kapslar.

Användning: Intag 1 kapsel dagligen i samband med mat.

Body Science Wellness Series Beta Carotene (Provitamin A)

Kosttillskott.
Antal: 60 kapslar.

Användning: Intag 1 kapsel dagligen i samband med mat.

Ingredienser: betakaroten, fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, vegetabiliska magnesiumsalter av citronsyra), kapsel (skal: bovint gelatin, färgämne: titandioxid).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.

Innehåll per kapsel.
Naturlig betakaroten
-motsvarande vitamin A
25 mg
12500 µg 1563 %*

* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Det finns inga omdömen om denna produkt.

OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.

Detaljer
Artnr: SKU2331210
Tillverkare: Body Science Wellness Series
EAN: 7340130611671
15% Rabatt