Bäst­säljare

Body Science ZMA

Storlek: 100 kapslar
Ett tillskott med zink, magnesium och vitamin B6.
99:-
Storlek: 100 kapslar
+
Beställningar före 14:00 skickas samma vardag Ej i lager
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
Från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14:00 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
 • Beskrivning
 • Innehåll

Beskrivning

Body Science ZMA

Body Science ZMA är ett högkvalitativt kosttillskott som innehåller zink, magnesium och vitamin B6. Läs mer om varför den har blivit en solklarfavorit bland hårt tränande atleter.

 • Innehåller 2 stycken organiska magnesiumkällor – magnesiummalat och magesiumsalter av citronsyra. Magnesium bidrar bland annat till;
  - att minska trötthet och utmattning.
  - normal muskelfunktion.
  - normal proteinsyntes.
 • Innehåller organisk zinkaspartat. Zink bidrar bland annat till;
  - att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet.
  - immunsystemets normala funktion.
  - normal proteinsyntes.
  - att skydda cellerna mot oxidativ stress.
 • Innehåller vitamin B6, som bland annat bidrar till;
  - att reglera hormonaktiviteten.
  - att minska trötthet och utmattning.
  - normal protein- och glykogenomsättning.

ZMA har länge varit ett populärt kosttillskott bland aktiva idrottsutövare då det innehåller ingredienser som bland annat bidrar till att motverka trötthet och utmattning (magnesium), till att reglera hormonaktiviteten (vitamin B6) och till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet (zink).

Varför zink och magnesium?

Vem som helst kan få brist på mineralerna zink och magnesium, där boven kan exempelvis utgöras av vardaglig stress eller näringsfattig kost, vilket kan bidra till flertalet negativa effekter i kroppen. För hårt tränande atleter kan mineralbristen dessutom vara svårupptäckt, då de dagligen redan sliter hårt med både träning och kost, samt är vana med tuffa motgångar – och långsiktigt kan mineralbristen påverka både deras mål och utveckling. Det kan vara svårt att förstå att brist på bara två mineraler kan påverka träningen och resultatet, men faktum är att båda dessa mineraler är involverade i så många olika och viktiga processer i kroppen. Magnesium bidrar bland annat till normal muskelfunktion, proteinsyntes samt till att minska trötthet och utmattning, och zink behövs bland annat för att bibehålla normala testosteronnivåer i bloder och till immunsystemets normala funktion. Med dessa egenskaper förstår man snabbt hur viktiga och intressanta dessa mineraler är – speciellt för alla som tränar hårt!

Hög kvalitet ger bättre upptag

 När man väljer en ZMA-produkt bör man alltid titta på ingrediensdeklarationen och kontrollera vilken förening av mineralerna produkten innehåller – framför allt vilken magnesiumförening det är. Innehåller produkten magnesiummalat, magnesiumglycinat eller magnesiumsalter av citronsyra är det en stämpel på att produkten är av hög kvaltiet och att man får i sig en organisk magnesiumkälla som tas upp till minst 90 %*. Innehåller produkten däremot magnesiumoxid bör man undvika den. Magnesiumoxid är nämligen en oorganisk magnesiumkälla med extremt dåligt upptag i människokroppen, som ligger på knappt 4 %, och är en av de billigaste formerna av magnesium. Den behöver dessutom tillräckligt med magsyra för att kunna tas upp i kroppen – vilket kan resultera i en orolig mage.

Med Body Science ZMA får du en svensktillverkad produkt där varje dosering innehåller högkvalitativt zink och magnesium, förenat med organsiska källor med mycket bra upptag.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Dosering:
Tag 3 kapslar på tom mage 30 minuter innan sänggående.

Produkt- och tillverkningsinformation:
Alla Body Science kosttillskott tillverkas i Sverige enligt HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser.
Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhåller en tillgodocheck.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Artnr: SKU16183
Tillverkare: Body Science
EAN: 7350024600360

Innehåll

Body Science ZMA

Kosttillskott.
Nettovikt: 100 kapslar (33 dagsdoser).
Doseringsstorlek: 3 kapslar.

Dosering: Tag 3 kapslar på tom mage 30 minuter innan sänggående.

Ingredienser: mineraler (magnesiumsalter av citronsyra, magnesiummalat, zinkaspartat), kapsel (bovint gelatin, färgämne: titandioxid), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), vitaminer (pyridoxinhydroklorid).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.

Produkt- och tillverkningsinformation:
Alla Body Science kosttillskott tillverkas i Sverige enligt HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser.
Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhåller en tillgodocheck.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Innehåll per 1 kapsel respektive dagsdos 3 kapslar.
Magnesium 151 mg 40 %* 452 mg 120 %*
Zink 8,3 mg 83 %* 25 mg 250 %*
Vitamin B6 3,5 mg 250 %* 10,5 mg 750 %*
 * för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Läs mer
Mycket bra produkt, har använt dessa under 2 års tid nu varje kväll, somnar mycket lättare, drömmer mycket mer och vaknar mer utvilad. Köp dessa!
En självklar produkt att alltid ha till hands i skafferiet året om. Hjälper mig otroligt bra med sömnen, humöret, libidon och jag känner även ett visst ökat välbefinnande. Men testosteron kan ju ha den effekten i hjärnan så jag tvivlar inte en sekund på att denna gör sitt jobb med kroppen så att den producerar optimalt med testosteron. Rekommenderar denna varje dag i veckan!
Skillnad i testosteron nivåer kan jag inte uttala mig om men sover bättre :)

en lite nackdel är dock att tabletterna har samma kapsel som BS caffeine
Säger som Svante, fungerar verkligen jättebra. Tar dom en stund innan läggdags, lägger mig och känner att hela kroppen varvar ner, sen somnar jag gott. Vaknar utvilad! Blir definitivt en burk till:)
Sover som en stock med denna. Tar den typ en halv timme innan jag lägger mig
Se fler recensioner
ZMA
99.00
Ny kund?