Hem /

Prisgaranti

På Body Science erbjuder vi dig som kund prisgaranti för att du skall känna dig trygg med att vi alltid ger dig marknadens bästa priser.

Villkor för prisgaranti

Vår prisgaranti gäller i 7 dagar från inköpsdatumet och innebär att vi betalar tillbaka hela mellanskillnaden till dig om du hittar samma produkt till ett lägre pris i en butik eller webbshop i Sverige.

För att prisgarantin skall göras giltig krävs det att produkten är identisk till den du beställt, d.v.s. samma varumärke, storlek och smak med motsvarande specifikationer och köpevillkor. Tillkommer frakt-, tull- eller andra avgifter skall även dessa avgifter inkluderas vid jämförelse mot konkurrenters priser.

För produkter som säljs med ett kort bäst-före-datum gäller inte prisgarantin.

Produkten måste finnas tillgänglig för försäljning till det lägre priset vid prismatchningstillfället. Detta påvisar du genom att skicka oss en annons, länk, eller annat som entydigt visar detta (En skärmdump godtas exempelvis inte).

Utnyttja prisgarantin genom att kontakta oss via mail på order@bodyscience.se. Vid frågor om prisgarantin kan du vända dig till vår kundtjänst på telefonnummer: 031-160 000.

15% Rabatt