Hem /

Byte & Reklamation

Fri retur och ångerrätt

Vi på Body Science ger alltid våra kunder rätt till fri retur och ångerrätt inom 14 dagar när ni handlar i vår webbshop, vilket görs gällande från den dag då ni mottagit er beställning. Varan som returneras måste vara i obrukat och oförändrat skick. Öppet köp och ångerrätt kan ej göras gällande på intimkläder, ex. underkläder.

Återbetalning vid retur

Beloppet för den returnerade varan kommer att återbetalas med samma betalningsmetod som användes när ordern lades. Vid betalning med betalkort kommer alltså samma summa att sättas in på betalkortet som användes vid köptillfället så snart vi mottagit returen och ärendet behandlats. Har du använt postförskott som betalningsmetod krävs det att du skickar med dina kontouppgifter i samband med returen. OBS: Fri retur gäller inte för tyngre gymredskap.

Följesedel och retursedal

Glöm inte att skicka med medsänd följesedel när du returnerar en vara. Vill du byta en vara mot en annan så gör du så genom att lägga en ny beställning i vår webbshop, samtidigt som du returnerar din felaktiga order.

OBS: Använder du dig inte utav den förbetalda retursedeln kommer du själv stå ansvarig för försändelsen till dess att den ankommer till oss. Vi hämtar ej ut REK eller paket som skickats med vanligt porto.

Du kan kontakta vår kundtjänst via mail eller på telefon för att erhålla retursedel.

E-postorder@bodyscience.se

Telefon: 031 – 160 000

Måndag-Fredag: 10:00-16:00

Stängt: Helger och röda dagar.

Reklamation

Fel på vara vid leverans? Kontakta då vår kundtjänst snarast möjligt för att reklamera varan. För att få till en så snabb och effektiv hantering av ditt ärende som möjligt, ber vi dig bifoga ordernumret för vilken reklamationen gäller, en bild på den felaktiga/skadade varan, dina kontaktuppgifter samt en beskrivning som förklarar vad som har skett eller vad du är missnöjd med.

Vid reklamation på varor från Better Bodies och GASP krävs även att PO-numret medsändes. Du hittar PO-numret på varans tvättrådsetikett.

Har du upptäckt skador på förpackningen vid uthämtning? Reklamera då detta omgående till postens ombud på plats, som i sin tur får returnera paketet till oss. Ta även kontakt med vår kundtjänst via mail eller telefon för att berätta vad det är som har hänt och vilken order det handlar om.

Vid övriga frågor kan du kontakta vår kundtjänst:

E-postorder@bodyscience.se

Telefon: 031 – 160 000

Måndag-Fredag: 10:00-16:00

Stängt: Helger och röda dagar.

Ny kund?